Elsanat Tasarım Üretim Tedarik İç ve Dış Tic. Ltd. Şti.
Firma Hakkında

KURUMSAL HEDİYELER, Hijyen & Sağlık Setleri, Çay / Kahve setleri, Ofis/Başucu Sürahi Seti, Lokum / Çikolata / Kuruyemiş, İkram Setleri, Kupa / Bardak, Hoşgeldin Kitleri, Lokumluk / Şekerlik, Dekoratif, Vazo, Tabak / Plaket, Mumluk / Şamdan, Ortam Kokuları, Zeytinyağı, Oyunlar

CAM ÜRÜNLER; Çay Bardak / Tabakları, Kahve / Espresso Fincanları, Kupa / Muglar, Çay / Nescafe Fincanları, Meşrubat Bardakları, Su Bardakları, Latte Bardakları, Shot Bardakları, Sürahi / Şişe /Karaflar, Viski Bardakları, Rakı Bardakları, Kadehler, Bira Bardakları, Sosluk / Kaseler, Demlik/Çaydanlık, Şekerlik / Dondurmalıklar, Tabaklar, Kavanozlar, Küllükler, Vazolar, French Press, Kokteyl Bardakları

PORSELEN ÜRÜNLER; Kupa / Mug / Bardaklar, Kahve / Espresso Fincanları, Çay / Nescafe Fincanları, Düz Servis Tabakları, Çukur Yemek Tabakları, Kahvaltı / Meze Tabakları, Sosluk / Kaseler, Salata / Kayık Tabaklar, Tuzluk / Biberlikler, Kalemlikler, Demlikler/Kahvedanlıklar, Dondurmalık, Minimal Ürünler, Menaj Takımları, Şekerlik / Lokumluklar, Fondü Setleri, Açık Büfe, Çorbalıklar, Diğer Ürünler