page-header

Üyelerimize Özel İndirimler

Seçkin Otellerde %20'ye Varan İndirimler

Conrad İstanbul Bosphorus Otel’den ZÜCDER üyelerine %20 indirim!
Hilton Garden Inn’den ZÜCDER üyelerine %15 indirim!
The Marmara Taksim Otel’den ZÜCDER üyelerine %20 indirim!
Hilton Bomonti Hotel’den ZÜCDER üyelerine %20 indirim
İndirimler hakkında detaylı bilgi için info@zucder.org.tr

ZÜCDER & Kilit Hospitality Group İş Birliği

ZÜCDER üyelerine özel EKSTRA %7 indirim!

Ücretsiz iptal sigortası
7 gece ve üzeri ücretsiz transfer
* Ücretsiz transfer çağrı merkezi üzerinden yapılan rezervasyonlarda geçerlidir.

Pure Blanche Hotel'den Özel İndirim

Pure Blanche Hotel ile Derneğimiz arasında gerçekleştirilen iş birliği ile Pure Blanche Hotel tarafından sağlanacak konaklama hizmetlerinde Derneğimiz üyelerine özel indirim uygulanacaktır.

Detaylı bilgi ve iletişim için:
0 242 314 11 11 – 0501 314 11 11

World House Boutique Hotel'den özel İndirim

World House Boutique Hotel ile Derneğimiz arasında gerçekleştirilen iş birliği ile World House Boutique Hotel tarafından sağlanacak konaklama ve kafe hizmetlerinde Derneğimiz üyelerine özel %20 indirim uygulanacaktır.

Telefon: +90 212 293 55 20
Adres: Şahkulu Mah. Galip Dede Cad. No:85/A, 34421 Beyoğlu, İstanbul
Web Sitesi İndirim Kodu: ZÜCDER

Acıbadem Sağlık Grubu & Zücder İş Birliği

Yapılan özel anlaşma ile Acıbadem Sağlık Grubu ZÜCDER üyelerine, çeşitli hizmetlerinde özel indirimler sağlayacaktır.

Detaylı bilgi için Derneğimizle ve Acıbadem Sağlık Grubu ile iletişime geçebilir, kimlik ibraz ederek indirimli hizmetlerden faydalanabilirsiniz.

Medipol Sağlık Grubundan Özel İndirim

Yapılan özel anlaşma ile Medipol Sağlık Grubu ZÜCDER üyelerine, çeşitli hizmetlerinde Özel İndirimler sağlayacaktır. Detaylı bilgi için Derneğimizle ve Medipol Hastaneleri ile iletişime geçebilir, kimlik ibraz ederek indirimli hizmetlerden faydalanabilirsiniz.

İNTERMED Sağlık Grubu & ZÜCDER İş Birliği

Yapılan özel anlaşma ile İntermed Sağlık Grubu ZÜCDER üyelerine, çeşitli hizmetlerinde Özel İndirimler sağlayacaktır.

Detaylı bilgi için Derneğimizle ve İntermed Sağlık Grubu ile iletişime geçebilir, kimlik ibraz ederek indirimli hizmetlerden faydalanabilirsiniz.

Medical Park Hastaneler Grubu & ZÜCDER İş Birliği

Yapılan özel anlaşma ile Medical Park Hastaneler Grubu Türkiye genelinde ZÜCDER üyelerine, çeşitli hizmetlerinde indirimler sağlayacaktır.

Detaylı bilgi için Derneğimizle ve Medical Park Hastaneler Grubu ile iletişime geçebilir, kimlik ibraz ederek indirimli hizmetlerden faydalanabilirsiniz.

TOBB - ETÜ Sağlık Hizmetleri ile İş Birliği

Yapılan özel anlaşma ile TOBB – ETÜ Sağlık Hizmetleri ZÜCDER üyelerine, çeşitli hizmetlerinde Özel İndirimler sağlayacaktır.

Detaylı bilgi için Derneğimizle ve TOBB – ETÜ Sağlık Hizmetleri ile iletişime geçebilir, kimlik ibraz ederek indirimli hizmetlerden faydalanabilirsiniz.

İlkadım'da Üyelerimize Özel İndirimler

İlkadım firması ile derneğimiz arasında gerçekleştirilen iş birliği ile İlkadım firmasının sunacağı CE, TSE ve Ecoteks belgeli, yarı Ultrasonic veya full Ultrasonic maske ürünlerinde Derneğimiz üyelerine özel indirimler uygulanacaktır.

Mehmet Şah Yağmur: 0 532 735 87 36

PÜRTEM'den Özel İndirim

ZÜCDER ailesine özel pandemi süresince ayrıcalıklı nanoteknolojik antimilrobiyal kaplama hizmet ve ürünlerinde %25 indirim!

İletişim ve indirim kodu için kare kodu okutunuz.

SEVDİKLERİNİZİ KORUYUN.
YÜZEYLERDEN MİKROP BULAŞMA RİSKİNİ SIFIRLAYIN.

Zone Shield Nano Teknolojik Antimikrobiyal Bariyer’in, tek bir uygulama ile tüm yüzeylerde 30 gün, ellerde 24 saat boyunca zararlı mikroorganizmaları %99.999 yok ettiği ve kalıcı koruma sağladığı bağımsız testlerde kanıtlanmıştır.

Petrol Ofisi'den Özel İndirimler

Petrol Ofisi ve Derneğimiz arasında gerçekleştirilen özel anlaşma ile Petrol Ofisi’nin tüm Türkiye genelindeki istasyonlarında, ZÜCDER üyelerine özel, iddiali iskonto ve uzun vade seçenekleri, akaryakıt hizmetlerinde avantaj sağlanacaktır.

Detalı bilgi için Derneğimizle ve Petrol Ofisi ile iletişime geçebilir, avantajlı imkânlarla akaryakıt hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

Detaylı Bilgi ve İletişim İçin;
Petrol Ofisi: 0 212 653 30 00 & 0 549 870 77 88
ZÜCDER: 0 212 243 62 00 & 0 533 392 92 43

Üyelere Özel

ARSAŞ Otomotiv'den ZÜCDER Üyeleri’ne Özel!

ARSAŞ OTOMOTİV firması ile Derneğimiz arasında gerçekleştirilen iş birliği ile ARSAŞ OTOMOTİV firması tarafından sağlanacak ürün ve hizmetlerde Derneğimiz üyelerine özel indirimler uygulanacaktır.

Detaylı bilgi ve iletişim için;
Adres: Yüzyıl Mah. Veysel Karani Cad. Automall 15/C Blok N. Z-27 Yüzyıl, Bağcılar, İstanbul
Telefon: 0 212 673 34 00 & Faks: 0 212 673 36 73

Web: www.arsasotomotiv.com.tr & E-mail: info@arsasotomotiv.com.tr

Transport Danışmanlık'tan Özel İndirimler

Transport Danışmanlık firması ile Derneğimiz arasında gerçekleştirilen iş birliği ile Transport Danışmanlık tarafından sağlanacak; 01.01.2021 tarihi itibariyle ticari araçlar için zorunlu olan K Belgesi ve yine ticari araç şoförleri için zorunlu olan SRC ve Psikoteknik Belgeleri temininde, tüm eğitim ve danışmanlık hizmetlerinde Derneğimiz üyelerine %20 indirim uygulanacaktır.

Detaylı bilgi ve iletişim için
Mesut Varol
0 212 659 50 68 / 0 535 721 21 23
İstoç 9. Ada No:123 (Vakıfbank Karşısı)
www.psikoteknikmerkezim.com

Misha Digital & ZÜCDER İş Birliği

Misha Digital firması ile Derneğimiz arasında gerçekleştirilen iş birliği ile Misha Digital firması tarafından web sitelerinde yer alan web sayfası yapımı, sosyal medya yönetimi alternatifleri fiyat listeleri üzerinden verilecek hizmetlerde Derneğimiz üyelerine özel %10 indirim sağlanacaktır.

Detaylı Bilgi ve İletişim İçin:
Medine Ümek: 0 506 023 74 36

Radio Tv Productions ile İş Birliği

Radio Tv Productions firması ile Derneğimiz arasında gerçekleştirilen işbirliği ile Türkiye’nin Kurumsal Radyo Yayın (Prodüksiyon & Seslendirme) hizmetini veren RTP Medya, üyelerimizin kurumlarına özgü radyo kanalına sahip olmaları, telifli müzik kütüphanesi ile birlikte yasal müzik yayını yapmaları vb. hizmetleri için liste fiyatları üzerinden tüm indirimler yapıldıktan sonra üyelerimize özel olarak, ilave %30 indirim daha gerçekleştirilecektir.

RTP Medya: 0 212 263 09 00-02
Ufuk Yılmaz: 0 546 263 09 15
info@rtpmedya.com
ufuk.yilmaz@rtpmedya.com.tr

Atılide Tasarım & Danışmanlık Firmasından Özel İndirim

Atılide Tasarım & Danışmanlık Firması ile Derneğimiz arasında gerçekleştirilen iş birliği ile Atılide Tasarım & Danışmanlık Firması tarafından sağlanacak ürün tasarım, danışmanlık & sektörel analiz hizmetlerinde Derneğimiz üyelerine özel %20 indirim uygulanacaktır.

Detaylı bilgi ve iletişim için
Atı Kızılbayır: 0 530 968 55 22

NİS Çiçek Firması & ZÜCDER İş Birliği

NİS Çiçek Firması ile Derneğimiz arasında gerçekleştirilen iş birliğiyle, Nis Çiçek Firması tarafından sunulacak ürün ve hizmetlerde Üyelerimize özel %20 indirim uygulanacaktır.

Erdoğan Sağlam: 0 532 216 97 57 & 0 212 248 36 31

Ottoman 1860'dan %15 İndirim

Ottoman 1860 ile Derneğimiz arasında gerçekleştirilen iş birliği ile Ottoman 1860’dan yapılacak Lokum alışverişlerinizde Derneğimiz üyelerine özel %15 indirim uygulanacaktır.

İrtibat Bilgileri;
Adres: Kocatepe Mah. Cumhuriyet Cad. Beller Palas Apt. No: 29/B Beyoğlu / İstanbul
Çalışma saatleri: 8.30 – 01.00
Tel: (0212) 238 38 00
E-posta: kadir@akkentlokum.com

Moğol Şeker'den Özel İndirim

Moğol Şeker firması ile Derneğimiz arasında gerçekleştirilen iş birliği ile Moğol Şeker’in sunduğu hijyenik mendil, ambalaj tasarım, logolu şeker ürünleri ve restoran sarf malzemelerinde Derneğimiz üyelerine özel %20 indirim uygulanacaktır.

Telefon: 0 212 641 84 24
GSM: 0 533 774 85 61
GMS 2: 0 506 181 77 91
E-mail: info@mogolseker.com

Üyeler Özel

SARAR Giyim'den %30 İndirim

SARAR Giyim ile Derneğimiz arasında gerçekleştirilen iş birliğiyle Üyelerimizin SARAR Mağazalarından yapacakları alışverişlerde etiket fiyatı üzerinden %30 indirim uygulanacaktır.

Damat Tween'de %20'e Varan İndirim

Züccaciyeciler Derneği Üyelerine Özel 31 Aralık’a kadar;
Yeni sezon ürünlerinde %20 indirim
Sezon indiriminde ise ilave %10 indirim

Üyelere Özel

Dryday Kuru Temizlemede Özel İndirim!

Yapılan özel anlaşma ile Dryday Kuru Temizleme (İstanbul Şubelerinde) ZÜCDER üyelerine, tüm hizmetlerde geçerli %20 indirim sağlayacaktır.

Dryday Kuru Temizleme:
Esra Orhan
Tel: 0 212 246 55 36

Endüstriyel Mutfak Eşyalarında Özel İndirim

Üyelerimizden Kayalar Çelik Firması ile Derneğimiz arasında gerçekleştirilen iş birliği ile Kayalar Çelik Firması tarafından satışa sunulan Endüstriyel Mutfak Eşyaları ürünlerinde Üyelerimize özel %50 indirim uygulanacaktır.

Detaylı Bilgi ve İletişim İçin;
info@kayalarmutfak.com.tr