Selçuk Çalışıcı Çalışkan Metal
Firma Hakkında

Firmamız 2000 yılında Gaziantep’de çalışkan metal ünvanı ile kurulmuştur. Üretime metal masa ve sandalye imalatıyla başlamıştır. Yenilik ve kalite sloganıyla çıktığımız üretim yolculuğumuza her geçen gün daha kaliteli ve yeni ürünlerle ürün gamını geliştirmeye devam etmiştir. Üretimde teknolojiye önem veren firmamız her geçen gün makina parkurunu teknolojik makina ve ekipmanlarla donatmıştır. Robotik sistem makinalarını bünyesine alarak daha kaliteli ve hızlı üretimiyle hızla büyümeye devam etmiştir. Firmamız 2010 yılında metal ev gereçleri grubunu da ürün gammına eklemiştir. 2015 yılında yurt dışı pazarına açılan firmamız pazar ağını genişletmiştir. Her zaman yenilikleri ilke edinen firmamız 2020 yılında yapmış olduğu yatırımları ile plastik bahçe mobilyaları üretimine florya garden markası adı altında üretime başlamıştır. Firmamız dün olduğu gibi bugünde herzaman bir önceki günden daha kaliteli ve yenilikçi olmaya devam etmiştir.

Faaliyet Alanları
Üretici