page-header

Mutfak URGE Sanal Heyeti Açılış Toplantımızı Gerçekleştirdik

15 Haziran- 2 Temmuz 2021 ve 27-29 Temmuz 2021 tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz 3. Mutfak URGE Almanya, Hollanda, Belçika sanal heyeti açılış toplantımız, TİM Başkanımız Sayın İsmail Gülle’nin teşrifleriyle, URGE işbirliği kuruluşumuz İDDMİB Yönetim Kurulu Başkanı, ZÜCDER Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Sayın Tahsin Öztiryaki, ZÜCDER Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Mesut Öksüz, İDDMİB Yönetim Kurulu Üyesi, EVSİD Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Talha Özger’in ve heyet katılımcılarının katılımlarıyla 14 Şubat 2021 tarihinde online olarak gerçekleştirilmiştir.

Toplantımızda, heyet gerçekleştirilecek pazarlardaki güncel durumlara ve mutfak sektörüne ilişkin T.C. Berlin Ticaret Müşaviri Sayın Berrak Bilgen Beşergil, T.C. Frankfurt Ticaret Ateşesi Sayın Tansu Günendi, T.C. Hamburg Ateşesi Sayın Uğur Özcan, T.C. Lahey Ticaret Müşavir Yardımcısı Sayın Aşkın Pekel ve İDDMİB tarafından bilgilendirilmelerde bulunulmuştu

Back to top of page