page-header

Perakende Günleri’ne Derneğimizce Katılım Sağladık

Soysal tarafından Haliç Kongre Merkezi’nde bu yıl 20.kez düzenlenen Perakende Günleri’ne Derneğimizce katılım sağladık.

2 – 3 Haziran 2021 tarihleri arasında düzenlenen etkinlikte, bugün Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Sayın Murat Kolbaşı moderatörlüğünde düzenlenen “Rekabet Gücü Yüksek Türkiye için” konulu panelde TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Simone Kaslowski ve MÜSİAD Genel Başkanı Sayın Abdurrahman Kaan bir araya gelirken, yarın yine Sayın Kolbası moderatörlüğünde düzenlenecek “Değer Odaklı Üretim, Sürdürülebilir İnovasyon” konulu panelde Sayın Sema Güral Sürmeli ve Sayın A. Firuzhan Kanatlı ile bir araya gelecektir.

Etkinlikte ayrıca üyelerimizden Arzum, Fakir ve Kütahya Porselen firmalarının stantları bulunmakta olup etkinliğe katılan üyelerimizin ilgili stantlara uğramalarını tavsiye eder, başarılı geçen organizasyonları için başta Sayın Suat Soysal’a olmak üzere tüm Soysal ailesine teşekkür ederiz.

Back to top of page