page-header

Zuchex Sourcing Week Yüzlerce Toplantı ve Yeni İş Bağlantıları ile Sona Erdi

31. Uluslararası Zuchex Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarımızın katılımcılarının ve sektör mensuplarımızın pandemi nedeniyle ticari faaliyetlerine olumlu bir katkı sağlanması amacıyla, Tarsus Türkiye tarafından Derneğimiz desteğiyle 16-20 Kasım 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilen “Zuchex Sourcing Week” organizasyonunu tamamlamış bulunmaktayız.

Organizasyonumuzda tüm dünyadan davet ettiğimiz yüksek bütçeli satın almacıları online olarak yerli üreticilerimizle buluşturarak hem üreticilerimizin ürünlerini ihraç edebilmelerine katkı sağlamayı, hem de Türkiye’nin dört bir yanındaki satın almacıları bir araya getirerek katılımcılarımızın iç piyasadaki ticaretlerini artırmayı hedefledik.

“Zuchex Sourcing Week” organizasyonumuzda hafta boyunca 30.000 yeni ürüne ev sahipliği yaparak, tüm dünyadan 3.500’den fazla satın almacı ile yurt içi ve yurt dışından toplam 221 katılımcı firmayı buluşturduk.

Katılımcı firmalarımıza online mağazaları ile en yeni ürünlerini 92 farklı ülkeden 1.624 uluslararası satın almacıya direkt olarak sunma fırsatı sağlamaya çalıştık.

Zuchex Sourcing Week organizasyonumuzda Ev ve Mutfak Eşyaları sektörümüze yeni nesil tedarik çözümleri ve 2020 yılı içerisinde ihtiyaç duydukları fırsatları sunarak yeni iş bağlantıları kurmalarına olanak sağlamaya çalıştık.

Gerçekleştirmiş olduğumuz bu organizasyonumuzun sektörümüze gerekli katkıları sağlamış olduğunu umarak, çok yakında gerçekleştirileceğimiz yeni organizasyonlarımızda da sektörümüzün iç ve dış piyasadaki ticaretlerine destek olmayı sürdürmeyi umuyoruz.

Bu başarılı organizasyonun düzenlenmesine yoğun emek veren Tarsus Türkiye’ye ve organizasyona katılım sağlayan tüm üyelerimize teşekkür ederiz.

Back to top of page